LED pærer & LED lys
Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

LED pærer & LED lys i bedste kvalitet

For at gøre det lidt nemmere at finde rundt på siden, har vi samlet de forskellige LED pærer herunder i flere undermenuer opdelt dem efter type og fatning. Du har også mulighed for at filtrere dig frem mellem produkterne i hver undermenu.

Vi er eksperter i LED lys. Vi kan hjælpe dig med hvilket produkt eller hvilken LED pære du skal vælge til netop din installation. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon, chat, mail eller Facebook. Vi vil hurtigt vende tilbage med svar og komme med den bedste løsning til dit behov.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvorfor skal du vælge LED pærer, LED lamper og LED lysstofrør?

Vi ved hvor svært det er at tage springet og beslutte sig for at investere i LED lys. Det koster i første omgang mere end almindelige halogenpærer, men hvad er fordelene og kan det betale sig?

Der er rigtig mange fordele ved at vælge LED belysning. Udviklingen og kvaliteten af LED pærer er i så stor fremgang, at der slet ikke kan ses forskel på glødepærer og LED pærer.

LED pærer, LED lysstofrør og LED projektører er i dag så veludviklede, at de har samme lysfarve, lysstyrke, spredningsgrad og farvegengivelse som en helt almindelig halogenpære. Mange kan endda dæmpes, helt som de gamle glødepærer.

6 gode grunde til at vælge LED pærer:

  • Holder op til 40x længere i forhold til halogen
  • Spar tusinder af kroner på el-regningen
  • Lavt strømforbrug i forhold til lysudbytte
  • Tænder omgående med 100% lysstyrke - ingen opvarmningstid.
  • Kan tjene sig selv hjem på under 1 år (afhængigt af pris og forbrug)
  • Skåner miljøet (mindre CO2 udslip og ingen tungmetaller, som i sparepæren/lysstofrøret) 
  • Slut med at udskifte pærer i tide og utide.

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige LED pære?

Hos Greenline.dk går vi utrolig meget op i kundeservice og vil derfor til hver en tid gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige LED pære eller LED belysning.

Det skal være nemt at vælge den rette LED pære. Men hvordan sikrer du at dit valg er det bedste til dit behov? Det findes der ikke et hurtigt svar på, men vi har gjort forarbejdet for dig. Vi vælger udelukkende at handle med LED pærer som vi selv har testet og kan stå inde for. Inden en dæmpbar LED pære lægges på hjemmesiden, så har vi testet den på langt de fleste solgte lysdæmpere på markedet. Resultatet lægger vi ud på hjemmesiden i dokumentet "dæmpeskema", som du finder under specifikationerne på hver en dæmpbar LED pære.

En LED pære lyser primært fremad, men nogle fordeler lyset mere jævnt end andre. Kig derfor på spredningsgraden af LED pæren. Når din lampe har en mere eller mindre gennemsigtig skærm, så skal spredningsgraden være så stor som muligt - ellers kan der opstå en mørk og en lys top og bund.

Ra værdien (lyskildens evne til at gengive farver korrekt i forhold til solens optimale lys, som er Ra100) er også vigtigere nogle steder frem for andre. Eksempelvis i køkkenet, på badeværelser og i opholdsrum. I gangen og i bryggerset er Ra værdien mindre vigtig. Dog bør den være mindst Ra80.
Ved en Ra på 90 eller derover kaldes lyset for naturtro, men det skal ikke forveksles med begrebet "dagslys" for her taler vi om selve lysfarven (Kelvin).
Dagslys er faktisk nærmest blåt - det tænker vi bare ikke over til hverdag. En almindelig glødepære har en gylden lysfarve på 2700 Kelvin. Dagslys kaldes lysfarver fra 5000 Kelvin og derover.

"LED lys er jo en jungle". Det hører vi tit, men vi kender den sikreste vej. Og selv om den ikke er den korteste så hjælper vi dig hele vejen. Du siger bare til, vi vil så gerne sikre dig den bedste oplevelse med din nye LED pære. 

LED lys beregning

Vi kan også hurtigt lave en udregning for dig, som fortæller hvor mange penge du kan spare ved at skifte til LED pærer. Tilbagebetalingstiden er også relevant i forhold til investeringen af LED - ofte er besparelsen i watt forbruget så stor, at det tager under 1 år at betale LED pærernes kostpris tilbage.

Ring 70 22 20 26 eller chat med os indenfor vores åbningstider, eller skriv en mail til os døgnet rundt.