LED pærer & LED lys

Gratis fragt
Vi sender pakken i dag

Danmarks største udvalg i LED pærer finder du her hos Greenline. For at gøre det lidt nemmere at finde rundt på siden, har vi samlet de forskellige LED pærer herunder i flere undermenuer opdelt efter type og fatning.

Vi er eksperter i LED lys. Vi kan hjælpe dig med, hvilket produkt eller hvilken LED pære du skal vælge til din installation. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon, chat eller mail og vi vil hurtigt vende tilbage med svar og komme med den bedste løsning til dit setup.

Vi kan også hurtigt lave en udregning for dig, som fortæller hvor mange penge du kan spare ved at skifte til LED pærer. Tilbagebetalingstiden er også relevant i forhold til investeringen af LED - ofte er besparelsen i watt forbruget så stor, at det tager under 1 år at betale LED pærernes kostpris tilbage.

Hvorfor skal du vælge LED pærer?

Vi ved hvor svært det er at tage springet og beslutte sig for at investere i LED lys. Det koster i første omgang mere end almindelige halogenpærer, men hvad er fordelene og kan det betale sig?

Der er rigtig mange fordele ved at vælge LED belysning. Udviklingen og kvaliteten af LED pærer er efterhånden i så stor fremgang, at der slet ikke kan ses forskel på glødepærer og LED pærer.

Dioden er i dag så veludviklet, at den har samme lysfarve, lysstyrke, spredningsgrad og farvegengivelse som en helt almindelig halogenpære.

6 gode grunde til at vælge LED pærer:

  • Holder op til 40x længere i forhold til halogen
  • Spar tusinder af kroner på el-regningen
  • Lavt strømforbrug i forhold til lysudbytte
  • Kan tjene sig selv hjem på under 1 år (afhængigt af pris og forbrug)
  • Skåner miljøet (mindre CO2 udslip)
  • Slut med at udskifte pærer i tide og utide.

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige LED pære?

Hos Greenline går vi utrolig meget op i kundeservice og vil derfor til hver en tid gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige LED pære eller LED belysning.

Du kan på vores kontaktside se hvornår og hvordan du kommer i kontakt med os. Ring eller chat med os indenfor vores åbningstider, eller skriv en mail til os døgnet rundt.