Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Den klassiske glødepære vækker nostalgien i de fleste. Det varme, bløde lys, der giver et behageligt skær, uanset om det kastes over spisebordet, læsehjørnet eller på kontoret. Hvis den glødepære du leder efter skulle være udgået har vi idag erstatninger til stort set alle glødepærer i samme lyskvalitet og lysstyke, som du kender det fra glødelyset. Køb derfor istedet LED pærer og spar samtidig på elregningen. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af netop glødepærer – vælg mellem mange forskellige watt-størrelser og alle typer fatninger.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Belysning i både hjemmet og boligen er vigtig og har stor betydning for stemning og til en vis grad også indeklimaet. Slip for dunkle kroge og døde hjørner med strategisk placerede lamper og lyskilder, der udsender et behageligt skær. Som f.eks. en glødepære. Glødepæren har længe være den pære, de fleste danskere foretrækker, og den er da også meget alsidig i den forstand, at den både er dekorativ, behagelig at se på og fås i flere forskellige udformninger og watt-størrelser.

Spørg os til råds om glødepærer

Hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige glødepære, er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport. Vi sidder klar til at høre fra dig på mail, chat og telefon.

Fri fragt på glødepærer

Når du køber dine glødepærer hos Greenline, giver vi fragten – i hele landet, uanset ordrestørrelse.