Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

I denne menu finder du et stort udvalg af globepærer i forskellige watt og fysiske størrelser.  En globepære kan bestilles i 3 forskellige varianter: Glødepære, LED pærer og Sparepære.

Globepærer bliver ofte brugt til at lave flot og hyggelig belysning i boligen eller på resturanter og andre steder hvor der er behov for det. Du kan nemt og hurtig lave din helt egen "lampe" ved køb af porcelænsfatning, stofledning og en globepære, som ser rigtig flot ud når den er nedhængt fra loftet.

Når du køber globepærer fra Greenline får du altid hurtig levering og billig fragt uanset ordrestørrelse.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvorfor globepærer?

En globepære giver et helt specielt flot og dekorativt lys, som er særdeles velegnet til oplysning og hyggebelysning i hjemmet, kontoret, restauranten, baren eller hvor du ellers kunne tænke dig at lave en helt speciel stemning. En globepære kan bestilles i mange forskellige watt størrelser og afhængig af om du har tilsluttet en lysdæmper, skal du være opmærksom på hvor og hvad pæren skal bruges til. Hvis du ikke har en lysdæmper tilsluttet til dine globepærer, skal du vælge omkring 25W til hyggebelysning og omkring 40W/60W hvis pære skal oplyse et område.

Globepærer størrelser og fatning

Når du skal købe globepærer kan du få dem i forskellige størrelser. Den største globepære er Ø125mm. i diameter og den mindste er Ø80mm. Alle globepærer produceres med E27 fatning også kaldet "Stor fatning". Er du i tvivl om hvilken globepære du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon med dit spørgsmål og så finder vi præcis den pære som passer til dine ønsker.