Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

LED spots for indbygning indendørs & udendørs

LED spots for direkte indbygning i lofter med og uden isolering samt ikke dæmpbare og dæmpbare LED spots, som fuldt ud erstatter 35W og 50W halogenspots i lysstyrke, lysfarve og farvegengivelse. På denne side kan du få et overblik over alle de LED spots, vi fører her hos Greenline. For overskuelighedens skyld kan du krydse af i filteret nedenfor og finde den LED indbygningsspot, som passer bedst til dit formål. Vi anbefaler, at du vælger en farvegengivelse på 90-97 pct. til stue, køkken og opholdsrum. Så får du nemlig den mest korrekte gengivelse af farvenuancer på mad, møbler, tøj, mv.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvorfor vælge LED spots?

Ud over det lave strømforbrug, flere valg af lysfarver og farvegengivelsen har LED spots mange fordele. Blandt andet at de er utrolig robuste og har en lang levetid.
Her hos Greenline finder du en lang række moderne LED spots i et tidløst design, der giver dig lys over land i boligen, virksomheden, garagen, havegangen, mv.
Vi forhandler udelukkende produkter i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, derfor står derfor fuldt ud inde for holdbarhed og levetid.

Bemærk: Hvis du skal bruge LED spots udendørs og/eller i vådrum, er det vigtigt, at du går specifikt efter LED spots, der er godkendt til formålet.

Spørg os til råds om LED spots

Er du det mindste i tvivl om, hvilke LED spots, du skal vælge og/eller hvor mange, du skal bruge, så hjælper vi dig meget gerne på vej.
Vi har solgt LED spots i mange år, og vi tør godt kalde os selv for eksperter inden for området.
Vi svarer på telefon, mail og chat hver dag inden for vores åbningstid. Og husk, at vi typisk sender samme dag, som du bestiller, så du kan få dine produkter i en fart. Du har endda mulighed for gratis fragt.