Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

LED projektør med og uden sensor

Det perfekte alternativ til halogenprojektører. Spar rigtig mange penge på elregningen samtidig med at du ikke skal udskifte halogenrør i tide og utide. Levetiden på en LED projektør er markant længere og kan levere den samme mængde lys, som du i forvejen har fra din nuværende projektør. LED Projektør med sensor eller uden sensor - Hvis du har behov for at din LED Projektør automatisk skal tænde ved bevægelse, skal du bestille en projektør med sensor. Hvis du selv vil vælge at tænde og slukke for lyset kan du blot bruge en uden sensor. 

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

LEDVANCE er det gamle Osram

Vi har rigtige gode erfaringer med LEDVANCE LED projektører og kvaliteten er helt i top. Det kommer heller ikke helt bag på os, da LEDVANCE faktisk er det du kender som OSRAM. Det velkendte mærke, som i rigtig mange år har leveret lyskilder til alle danske hjem. Se vores udvalg i LEDVANCE LED projektører og spørg gerne, hvis du er i tvivl om hvilken projektør der passer til dig behov.

Lumen og Watt på din LED Projektør

Hvis du i forvejen har en halogenprojektør og ønsker samme wattage, har vi her lavet et retvisende lumenskema, som du kan bruge til at finde den helt rette lysstyrke:


1.000 Lumen svarer til ca. 100W
2.000 Lumen svarer til ca. 200W
5.000 Lumen svarer til ca. 400W
8.500 Lumen svarer til ca. 500W
10.000 Lumen svarer til ca. 750W
20.000 Lumen svarer til ca. 1500W