Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

LED Paneler i rigtig god kvalitet 

På denne side finder du vores samlede udvalg af LED-paneler til både privat og erhverv. LED-paneler monteres i eller på loftet og giver en meget flot belysning, som bliver spredt jævnt i rummet og minder om det lys, du får fra et ovenlysvindue. LED paneler er meget flade, hvilket også gør dem velegnede til lokaler med lav lofthøjde. Stort udvalg fra kendte producenter som Kodak, Philips, LEDvance, Green-ID & Modus.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Sådan finder du det rette LED-panel

Der er flere forskellige størrelser og stilarter inden for LED-paneler, og før du investerer, er det en god idé at overveje, hvilke dimensioner din nye lyskilde skal have. Både længde, bredde og højde. Det er også en god idé at have gjort dig det klart, hvor meget lys du har brug for fra dit LED-panel og så vælge ud fra det. Lysmængden måles i Lumen – jo højere Lumen, jo kraftigere lysstyrke.

Farvetemperatur på LED-paneler 

Da LED-belysning kom frem i sin tid, var det meget på tale, at det gav et koldt lys. Sådan er det ikke mere – med mindre du altså går specifikt efter det. Farvetemperaturen måles i Kelvin på en temperaturskala, der går fra 0-10.000 - Jo lavere tal, jo varmere lys. Og vice versa. Som en tommelfingerregel kan siges, at koldt hvidt lys (omkring 4000 Kelvin) egner sig bedst til butikker/butiksvinduer, da det er godt til at fremvise produkter og varer i. Varmt hvidt lys er at foretrække i hjemmet og på kontoret (3000 Kelvin), da det er med til at skabe hygge. Men som med alting er det naturligvis en smagssag.

Lysdæmpning af LED panel

Nogle LED-paneler kan dæmpes – andre kan ikke. Hvis du gerne vil have et dæmpbart panel, er det derfor vigtigt, at du går efter et, der i specifikationerne nævner, at det kan dæmpes. Det er imidlertid ikke alle, der er interesseret i dæmpbar belysning. Det kommer an på, hvor og til hvad du skal bruge lyset. Dæmpbar belysning er typisk at foretrække i hjemmet, men det varierer naturligvis fra kunde til kunde.