Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Glødepærer er en saga blot, men det er heldigvis ikke ensbetydende med, at man ikke længere kan frembringe den samme glød og stemning, som de gamle pærer kunne bidrage med. Nu sker det bare med LED-pærer i stedet – en langt mere holdbar og miljøvenlig løsning, som oven i købet ikke skal udskiftes så tit.

Her på siden kan du se alle de LED-pærer, vi fører hos Greenline, som har en E27-fatning. Den type fatning er kendt i folkemunde som ’stor fatning’, så det er det, du finder her: LED-pærer med stor fatning. Udvalget er stort, så for at snævre feltet lidt ind kan du krydse af i nedenstående filter og kun få vist resultater, der matcher din søgning. Husk, at pæren skal være dæmpbar, hvis du vil bruge den sammen med en lysdæmper.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvilke pærer erstatter en LED-pære E27?

En LED-pære med E27-sokkel er en alsidig pære, der typisk erstatter traditionelle glødepærer på 25W, 40W og 60W (alle ligeledes med E27-sokkel). Så glem blot alt om de ’almindelige’ pærer, og nyd i stedet det varme lys og den lange brændetid. Det er meget mere økonomisk og bæredygtigt i forhold til miljøet.

Spørg os til råds om LED-pærer E27

Hvis du er i tvivl om, hvilken type LED-belysning, du har brug for, eller du ikke er helt sikker på, om du nu også kan bruge en LED pære med en E27-sokkel, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi svarer på telefon, mail og chat i hele vores åbningstid. Og så sender vi typisk din bestilling til dig samme dag, som du placerer din ordre. Kvit og frit, når du bestiller LED-belysning.