Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Lysstofrør

Har du brug for masser af lys, så er lysstofrør det oplagte valg. Lysstofrør har mange forskellige anvendelsesmuligheder og bliver som oftest brugt i store rum, hvor der er brug for kraftigt lys. Til privatbrug kan du med fordel bruge lysstofrør i din garage, skur eller værksted. De kan også være et godt valg til f.eks. køkken eller badeværelse, hvis du har brug for ekstra kraftigt lys til madlavning eller foran spejlet.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Type
    91
    Serie
    91
    + Se flere
    Producent
    91
      Viser46af107produkter
      Viser 46 ud af 107 produkter
      Vis flere produkter

      3 fordele ved lysstofrør

      Energibesparelse

      Lysstofrør bruger betydeligt mindre energi end traditionelle glødelamper. Det skyldes deres evne til at omdanne størstedelen af den tilførte energi til lys i stedet for varme. Den store energibesparelse gør lysstofrør økonomisk fordelagtige og bidrager samtidig til at reducere energiforbruget.

      Lang levetid

      Lysstofrør kan typisk holde mellem 10.000 og 20.000 timer, hvor normale glødelamper kun varer et par tusinde timer. Det betyder meget længere levetid og færre udskiftningsomkostninger. Derfor er lysstofrør særligt velegnede til steder, hvor belysningen skal være tændt i lange perioder, som f.eks. kontorer, butikker og offentlige bygninger.

      Variation i størrelse og form

      Lysstofrør findes i forskellige størrelser og former, hvilket giver stor fleksibilitet og mulighed for at tilpasse belysningen til forskellige miljøer. De mest almindelige er lineære lysstofrør, der varierer i længde fra et par centimeter til flere meter.

      • 1

        Hvad gør jeg, hvis mit lysstofrør ikke tænder?

        Hvis dit lysstofrør ikke tænder, er der et par mulige årsager. Det kan være et problem med starteren, ballasten eller endda selve røret. Du kan prøve at udskifte starteren, da det er en almindelig årsag til problemer med tænding. Hvis det ikke løser problemet, kan det være nødvendigt at erstatte ballasten eller røret. Hvis du ikke har erfaring med elarbejde, bør du kontakte en professionel for at få hjælp til fejlfinding og reparation.

      • 2

        Hvordan fungerer et lysstofrør?

        Lysstofrør fungerer ved, at elektrisk strøm passerer gennem en blanding af gasser, normalt kviksølv og argon, inde i røret. Dette skaber ultraviolet (UV) lys. Det UV-lys rammer så en fosforbelægning på indersiden af røret, hvilket får fosforen til at udsende synligt lys.