Philips Hue Udendørs Sensor

Fast lav pris
DKK 399,00
inkl. moms
Gratis fragt
1 stk.
1 stk.
Forv. levering 04 feb.
nr. 625474
DKK 399,00
DKK 399,00

***FORSALGET ER I GANG ***

Levering af Philips Hue Udendørs Sensor forventes fra mandag d. 4. februar 2019Philips Hue Udendørs Sensor tænder på bevægelse.

Motion Sensor er til dig, som allerede har eller tænker på at købe den smarte og flotte Philips Hue belysning. Det eneste den nye sensor kræver er, at du sætter den i forbindelse med en Philips Hue Bridge, som er styringen af alt dit øvrige Philips Hue lys.

Philips Hue motion sensor tænder for lyset ved bevægelse, og den kan samtidig indstilles til at gøre det indenfor en angivet tidsperiode og/eller afhængig af, hvor meget lys der i forvejen er repræsenteret i rummet i dag- og nattetimerne.

Sensoren har 3 standard indstillinger, og udover dem har du selv mulighed for at lave nye indstillinger via Philips Hue app'en:

  • Auto sluk: Holder lyset tændt så længe der er bevægelse i lokalet, og slukker herefter lyset automatisk indenfor den indstillede tidsperiode. 
  • Nattelys: Tænder dit lys ved bevægelse meget svagt uden at vække resten af huset. Dette kunne være fra kl. 22:30 til 6:00.
  • Dagslys: Tænder ved bevægelse, hvis lyssensoren ikke i forvejen har registreret, at der er lys nok i lokalet, som ved meget overskyet vejr eller om vinteren. Dette kunne være i tidsrummet fra kl. 6 til 22:30.

Du kan selv indstille Lux følsomheden på sensoren. Det betyder, at du helt selv bestemmer, hvornår det er for mørkt eller lyst til at sensoren skal tænde og slukke for lyset.

Sensoren er beregnet til både udendørs og indendørs brug. Der medfølger beslag til montering på lige flader og på hjørner.

Tæthedsklasse
IP54
Dybde
56mm
Højde
76mm
Bredde
76mm
Batterilevetid
min. 2 år
Monterings muligheder
Væg
Hurtig levering

Har du spørgsmål til Philips Hue Udendørs Sensor?

Skriv til os på salg@greenline.dkTrustScore 9.6 ud af 10
Baseret på 7587 anmeldelser
hjælp til af finde de rigtige produkter…
hjælp til af finde de rigtige produkter og levering som a...
Martin - 6 dage siden
Hurtig levering tak
Hurtig levering tak
Susanne holm - 6 dage siden
Super hurtig og venlig behandling af…
Super hurtig og venlig behandling af bestillingerne. Kan ...
Steen Larsen - 6 dage siden