Værktøj

Gratis fragt
Dag til dag levering

Det rigtige værktøj er det halve arbejde. Kvalitetsværktøj er desuden både sjovere og nemmere at arbejde med, så kig med her, hvis du har skruet hænderne ordentligt på – eller hvis du gerne vil have det. Uanset om du er professionel elektriker eller entusiastisk gør-det-selv handyman, har vi værktøjet til dig. Og vi har samlet det hele på denne side for at gøre det ekstra overskueligt for dig.

Det uundværlige værktøj

Enhver elektriker og ambitiøse gør-det-selv type bør have en veludrustet værktøjskasse. Man kan altid bruge en ny skruetrækker, et nyt bitssæt, værktøj til afisolering eller et murbor til den nye elinstallation. Hos Greenline har vi alt, du skal bruge. Klik ind på den relevante kategori for at se nærmere på udvalget og læse mere om de enkelte stykker værktøj.

Vigtigt at bemærke

Der er meget arbejde, du gerne må lave selv i boligen – hvis du vel og mærke ved, hvordan det skal gøres – men visse installationer er det ikke lovligt (eller forsvarligt) selv at lave. De skal laves af en autoriseret elinstallatør. Læs mere om, hvilke elinstallationer du må – og ikke må – lave selv her

Spørg os til råds om værktøj

Er der et specifikt stykke værktøj, du står og mangler, eller er du i tvivl om, hvad du skal bruge til at udføre en given opgave, så er du meget velkommen til at give lyd. Vi er her for det samme og hjælper dig meget gerne med råd og vejledning, så du kommer helt i mål med dine projekter. Vi svarer med det samme på både mail, chat og telefon inden for vores åbningstid.