Google Home - dansk

På fjernlagerFast lav pris
DKK 1.149,00
inkl. moms
Gratis fragt
Hvid
På fjernlager: 1-3 dage
nr. 776107015
DKK 1.149,00
DKK 1.149,00

Håndfri hjælp i hjemmet Google Home er en smarthøjttaler med indbygget Google Assistent, så den er altid parat til at hjælpe dig¹ Få svar fra Google. Vil du høre seneste nyt om vejret, trafik, finans, sport og meget mere? Du spørger bare. 

Få overblik over din dag Få personligt tilpasset hjælp med planlægning, påmindelser, nyheder og meget mere. Håndfri underholdning. Brug din stemme til at afspille musik på Google Home, eller brug Chromecast til at streame tv-serier, film og meget mere på dit fjernsyn.

Google Home kræver et Wi-Fi-netværk, en stikkontakt i nærheden og en kompatibel mobilenhed. 

Styring af visse enheder og funktioner i dit hjem kræver en kompatibel smartenhed. Forespørgslen "Afspil Stranger Things på mit fjernsyn" kræver f.eks., at en Chromecast er tilsluttet fjernsynet, og hvis du vil styre lamper og termostater, skal du have kompatible smartlamper og -termostater med forbindelse til Google Home.

Op til seks personer kan knytte deres konti til Google Home og få tilpassede svar. Selvom du bruger funktionen til flere brugere, og Google Home er konfigureret til at genkende din stemme, bør du være opmærksom på, at en stemme, der ligner din, eller en optagelse af din stemme, kan medføre, at Google forveksler en anden med dig.

Hurtig levering

Har du spørgsmål til Google Home - dansk?

Vi sidder klar lige nu, ring til os på 70 22 20 26TrustScore 9.6 ud af 10
Baseret på 8110 anmeldelser
Det var hurtigt og nemt.
Det var hurtigt og nemt.
Susanne Granzau - 9 dage siden
Alt er som det skal være.
Når Greenline bevæger sig, står lynet stille :) .... (Fri...
Mogens F - 9 dage siden
Det er bare noget der fungerer varen er…
Det er bare noget der fungerer varen er bare hurtig fremm...
Torben Mathiasen - 8 dage siden