El-gulvvarme

Gratis fragt
Vi sender pakken i dag

Hvis du først én gang har prøvet at træde ud på et lunt badeværelses- eller entrégulv en råkold dag, ved du, hvor lækkert det er med gulvvarme. El-gulvvarme er et populært og meget benyttet system til gulvvarme i Danmark, og det er faktisk ikke så svært at installere, hvis du har de rette produkter og remedier. Dem finder du på siden her, hvor du samtidig kan danne dig det store overblik over, hvilke typer el-gulvvarme vi fører her hos Greenline. Alle vores produkter er testede og fra anerkendte producenter, så du er sikker på at modtage et produkt, der ikke bare fungerer, men som overstiger forventningerne.

Når du køber el-gulvvarmemåtter, kan du vælge imellem 3 typer: 
80W pr. m2 – kan monteres direkte under et trægulv
100W pr. m2 – beregnet til komfortvarme
150W pr. m2 – beregnet til opvarmning + badeværelse

Nedenfor kan du krydse af i, hvilken type og størrelse el-gulvvarme, du gerne vil have – så bliver resultaterne filtreret.

Filtrer produkter

Type
Areal
Watt
102 produkter
Sorter efter

Bemærk: El-gulvvarme anbefales sædvanligvis ikke som eneste opvarmningskilde i et helt hus pga. omkostningerne til at varme det op, men på et badeværelse og/eller i et bryggers er det en ideel måde at få lidt ekstra luksus i hverdagen på.

Spørg os til råds om el-gulvvarme

Vi ved en hel del og mere til om gulvvarme her hos Greenline. Hvis du har brug for hjælpe til at finde den el-gulvvarme, der passer bedst til dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os.

Gratis fragt på el-gulvvarme

I så godt som alle tilfælde sender vi din nye el-gulvvarme og/eller relaterede produkter den samme dag, som du bestiller. Ganske fragtfrit. Vi leverer typisk fra dag til dag, så inden længe har du varme gulve og lune fødder. God fornøjelse!