Gratis fragt
Hurtig levering

Affugter - Bedst i test & Anbefalet

På denne side kan du få et overblik over de affugtere, vi fører hos Greenline. Vi har et bredt udvalg af primært Woods og Meaco affugtere, der er gode, solide affugtere, som fungerer som en hurtig, effektiv og omkostningsfornuftig løsning på problemer med f.eks. fugt og skimmel - men også som erstatning for din tørretumbler. Affugterne er nemme at betjene og kræver ingen komplicerede opsætningsmanøvrer. Læs mere om hvordan du kan spare penge med en affugter nederst på siden.

En affugter giver en stabil luftfugtighed og et sundere indeklima. Hvis du vælger en affugter med et allergi- og skimmelfilter, så hjælper den også med at holde fugt og skimmelsporer nede på et niveau, der reducerer – eller helt forhindrer – eventuelle fugtskader og dannelse af skimmelsvamp. Nedenfor kan du krydse af, hvilke egenskaber din nye affugter skal have.

Filtrer produkter
Type
Favoritter
Filter
30 produkter
Sorter efter
30 produkter

Hvorfor bruge en affugter?

Der kan være flere grunde til, at det er en god idé at anskaffe sig en affugter. F.eks. ved oversvømmelse, vandskade og/eller lokaler med meget høj luftfugtighed, er det en god idé at overveje en affugter, så indeklimaet kan blive stabiliseret. Den ideelle luftfugtighed ligger typisk på 40-45 pct. om vinteren og 60-65 pct. om sommeren. Ved en luftfugtighed på mere end 70 pct. er det vigtigt, at du gør noget for at afhjælpe problemet, da f.eks. skimmelsvamp stortrives i fugtige miljøer. Du kan bruge en affugter i kælder, badeværelse, soveværelse og øvrige rum, hvor der er behov for at fjerne (evt. reducere) for høj luftfugtighed, der på sigt kan skade både din bolig og dit helbred.

Spar penge med en affugter

En affugter kan også tørre dit tøj - billigere end en tørretumbler. På den måde opnår du en stor strømbesparelse, samt andre fordele. Placer affugteren i det lokale hvor du tørrer dit tøj og undgå slidtage på dit vasketøj (fra tørretumblingen), pollen og fugt i lokalet på samme tid. En tørretumbler bruger 4-5 gange så meget strøm, så det giver derfor rigtig god mening af bruge en affugter til opgaven i dit tørrerum.

Kontakt os ved spørgsmål om affugtere

Hvis du er i tvivl om, hvilken affugter der passer til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring med affugtere og kan derfor give dig kompetent vejledning – vi sidder klar ved telefon, mail og chat og glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din affugter skal stå oprejst i en time, før du tilslutter den.