Affugter

Gratis fragt
Vi sender pakken i dag

På denne side kan du få et overblik over de affugtere, vi fører hos Greenline. Vi har et bredt udvalg af primært Woods affugtere, der er gode, solide affugtere, som fungerer som en hurtig, effektiv og omkostningsfornuftig løsning på problemer med f.eks. fugt og skimmel. Affugterne er nemme at betjene og kræver ingen komplicerede opsætningsmanøvrer.

Hvorfor bruge en affugter?

Der kan være flere grunde til, at det er en god idé at anskaffe sig en affugter. F.eks. ved oversvømmelse, vandskade og/eller lokaler med meget høj luftfugtighed, er det en god idé at overveje en affugter, så indeklimaet kan blive stabiliseret. Den ideelle luftfugtighed ligger typisk på 40-45 pct. om vinteren og 60-65 pct. om sommeren. Ved en luftfugtighed på mere end 70 pct. er det vigtigt, at du gør noget for at afhjælpe problemet, da f.eks. skimmelsvamp stortrives i fugtige miljøer. Du kan bruge en affugter i kælder, badeværelse, soveværelse og øvrige rum, hvor der er behov for at fjerne (evt. reducere) for høj luftfugtighed, der på sigt kan skade både din bolig og dit helbred.

En affugter giver en stabil luftfugtighed og et sundere indeklima, og den hjælper med at holde fugt og skimmelsporer nede på et niveau, der reducerer – eller helt forhindrer – eventuelle fugtskader og dannelse af skimmelsvamp. Til det formål er det dog vigtigt, at du vælger en affugter med et allergi- og skimmelfilter. Nedenfor kan du krydse af, hvilke egenskaber din nye affugter skal have.

Filtrer produkter

Type
Favoritter
Filter
36 produkter
Sorter efter

Bemærk: Din affugter skal stå oprejst i en time, før du tilslutter den.

Kontakt os ved spørgsmål om affugtere

Hvis du er i tvivl om, hvilken affugter der passer til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring med affugtere og kan derfor give dig kompetent vejledning – vi sidder klar ved telefon, mail og chat og glæder os til at høre fra dig.

Gratis fragt på affugtere

I langt de fleste tilfælde sender vi din nye affugter samme dag, du bestiller den. Helt uden beregning. Levering sker dag til dag, så du hurtigt kan indlede jagten på det ideelle indeklima.