Gratis fragt
Hurtig levering

Nedgravningsspots er ideelle som stemningsfuld og dekorativ udendørs belysning i haven, der kan lyse op langs husmuren eller bruges som kantmarkering af din terrasse, indkørsel, havegang eller måske ude midt i haven, hvor de kan sætte spot på det flotte træ eller dit smukke rododendronbed. I den lidt større skala kan man også bruge nedgravningsspots til at oplyse en privat helikopterlandingsplads, men det er formentlig de færreste, der har sådan en …

En ekstra finesse ved nedgravningsspots er, at de kan fungere præventivt mod ubudne gæster såsom indbrudstyve.

På denne side finder du hele vores udvalg af nedgravningsspots i forskelige former og designs. Alle sammen enkle og moderne i høj kvalitet og med lang levetid. Naturligvis fremstillet på en måde, så de kan holde til vejr og vind. Spots med GU10-sokkel kan bruges til almindelige halogenpærer, men du kan også med fordel bruge dem til LED GU10-pærer. Sådan nogle holder længe, og så bruger de et minimum af strøm – en stor fordel til især nedgravningsspots, da sådan nogle ofte er tændt i flere timer ad gangen.

13 produkter
Sorter efter

En nedgravningsspot giver primært en dekorativ effekt. 

Dine nedgravningsspots kan lyse op langs husmuren eller anvendes som kantmarkering af din terrasse, indkørsel havesti eller måske ude midt i haven, hvor de diskret oplyser det flotte træ eller dit rhododendronbed.

Vi har sågar leveret spots til en privat helikopterlandingsplads
- mulighederne er mange, valget er dit.

Brug for råd og vejledning om nedgravningsspot?

Hvis du er i tvivl om, hvilken model nedgravningsspot, du skal bruge – eller mængden af dem – til dit belysningsprojekt, er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på mail, telefon og chat i vores åbningstid. Og beslutter du dig for at købe nogle spots, giver vi fragten. Vi bestræber os på at levere fra dag til dag.