Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Terrassevarmere - Se det store udvalg og brug filteret til at finde netop den der passer til dit behov.
De infrarøde terrassevarmere udnytter energien meget bedre end gas, og varmen blæser ikke væk med vinden. Læse mere om strømforbruget, pris og effektivitet under de enkelte modeller.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Fryser du på terrassen? Klik på kontakten og mærk varmen brede sig. 

Her er ikke noget bøvl med at tænde for gassen eller løbe tør for varme midt i hyggen.

En terrassevarmer er måske lidt en luksus - du og dine gæster kan jo bare hente de lange bukser, et par strømper, lukkede sko og en trøje for til sidst at vikle jer ind i et tæppe eller en dyne....og måske tage en hat eller en hue på. 

Ej, den danske sommer kan tage spidsen af hyggen, når man sidder der i vintertøjet på terrassen, mens aftenen og duggen falder på.

Måske tror du, at det koster en masse i el-forbrug... og ja en elektrisk terrassevarmer bruger strøm, det er uundgåeligt. Men hvis du vælger de mest effektive (infrarød kortbølge), er udnyttelsen af strømmen op til 92% - og varmen er din efter blot 1 sekund.

Sammenlignet med en traditionel gasterrassevarmer, hvor varmen pustes væk af den mindste vind, så opvarmer en infrarød terrassevarmer kun de genstande, som rammes af de infrarøde stråler - altså din hud og møblerne, ikke luften.

Det betyder, at opvarmningen sker med størst mulig hensyn til miljøet og de laveste omkostninger for dig. En elektrisk terrassevarmer udleder ca. 1 kg CO2 i timen, mens der ved afbrænding af 1 kilo naturgas udledes 2,7 kg.CO2.

Sagt på en anden måde, så udleder den elektriske terrassevarmer ca. 2/3 mindre CO2 end en gas terrassevarmer.

De bliver heller ikke nær så varme som en gasterrassevarmer. Derfor kan du bruge dem nærmest overalt.

Kort om teknologierne - de mest effektive kommer først

  • Infrarød halogen NoGlare+ (korte bølger). Op til 92% udnyttelse af energien...som "golden tube" herunder, men ved NoGlare+ er lysmængden kraftigt reduceret. Det betyder, at du stadig kan hygge med stearinlys i skumringen, uden at sidde i et rødt eller gyldent lys fra terrassevarmeren.
  • Infrarød halogen Golden tube (korte bølger). Op til 92% udnyttelse af energien. Varmen er klar efter kun 1 sekund, og den opvarmer genstande (og din hud) - ikke luften. Vær opmærksom på at din hud afkøles, når der kommer en vind forbi, det kan ikke undgås, men varmen er der stadig. Det virker faktisk præcis som solens varme. På en dag med blæst vil den ikke føles så kraftig. En kortbølget infrarød halogen terrassevarmer afgiver et rødligt lys, som ikke generer øjnene, men stadig bevarer hyggen. 
  • Infrarød halogen (mellemlange bølger). Her udnyttes ca. 80% af energien. Varmen er også klar med det samme. Igen er det genstande og din hud, der får glæde af varmen - ikke luften. Vind vil dog stadig virke køligere, men varmen blæses ikke væk, som den gør fra en gasterrassevarmer. En infrarød mellemlang halogen terrassevarmer afgiver et klarere lys end de kortbølgede, det er dog stadig meget mere gyldent og hyggeligt end en almindelig glødepære. Lyset minder mest om det, du kender fra en gammel antik lampe med kultrådspærer.
  • Infrarød Karbonrør (lange bølger). Effektiviteten er mindre (ca. 60% bliver til varme), men fordelen er, at de ikke afgiver lys på samme måde, som halogen gør. Derfor vil de fremstå helt diskret, men de kræver altså væsentlig mere strøm - til gengæld er de billigst i anskaffelse.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette terrassevarmer, så siger du bare til - vi er her for det samme.