Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Vær beredt – både derhjemme og på arbejde! Uheldet har det med at være ude, når man mindst venter det, og derfor er det vigtigt at have sikkerhedsudstyret i orden. Her på siden kan du se vores udvalg inden for brandsikkerhed og førstehjælp – vi har bl.a. en række forskellige modeller af førstehjælpskasser og pulverslukkere.

De forskellige pulverslukkere og brandslukningssprays kommer i flere forskellige klasser. Hver klasse egner sig til et specifikt formål, så hold øje med klassificeringen, så du er sikker på at få fat i det rigtige produkt.

Klasse A: Faste organiske materialer som træ, papir, tekstiler o.l.
Klasse B: Brandfarlige væsker som olie, benzin, lak, maling o.l.
Klasse C: Gasbrande som f.eks. propan, metan, butan
Klasse F: Friturebrande i f.eks. madolie, fritureolie og fedt

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Helt styr på brandsikkerheden med Greenline

Med det rette udstyr fra Greenline er det ingen sag at få styr på brandsikkerheden. En mindre brand vil have svært ved at brede sig, hvis du har en pulverslukker lige ved hånden, og har du oven i købet en røgalarm til at alarmere dig om røgudvikling, er chancen for at stoppe ilden i opløbet endnu bedre. Skulle uheldet være ude, og du eller en omkring dig har brændt sig eller er kommet til skade på anden vis, kommer du som regel også et godt stykke vej med en velassorteret førstehjælpskasse.

Få hjælp og vejledning til brandsikkerhed og førstehjælp

Hvis du er i tvivl om, hvilket brandsikkerheds- og førstehjælpsudstyr du vil have bedst gavn af set i forhold til dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper og vejleder gerne – og sender dine produkter i en fart. Ganske fragtfrit.

Kald-det-hvad-du-vil - Grøn torsdag, black friday, cyber monday...

*Rabatten gælder ikke varer markeret med "fast lav pris", samt varer der i forvejen er nedsat