Greenline A/S - firmaprofil


Greenline.dk er Danmarks største og ældste online forhandler af el-artikler og alle, både private og erhverv, kan handle hos os.

I snart 40 år har vi stået for en nem, hurtig og sikker handel.

Uanset om du besøgte Niels i garagen i Hillested på Lolland, hvor det hele begyndte i 1980´erne, om du bestilte pr. postordre eller fax i 90´erne eller på internettet fra 00´erne, så har du altid kunnet forvente en nærværende ekspedition og en engageret kundeservice med lyst til at hjælpe dig.

Det er de værdier, som har gjort Greenline A/S til den virksomhed den er i dag.
Vi vil nemlig være kendt for Danmarks bedste kundeservice, og selvom alt kan klares over internettet, så er hjælpen altid lige i nærheden.

I vores fysiske butik i Maribo har du adgang til de samme varer og de samme lave priser, som du finder på hjemmesiden.

Hos Greenline.dk er over 95% af vores varer på vores eget lager. Stort set alle bestillinger ekspederes, pakkes og afsendes af vores erfarne medarbejdere. Det er din tryghed for en samlet leverance, og skulle du have et konkret spørgsmål til en af vores varer, så finder vi den på hylden og hjælper dig med alle detaljer.

Det skal være nemt at bestille hos os. Vores hjemmeside er derfor indrettet, så du let kan finde det, du lige står og mangler. Af samme grund har vi fri fragt på alle ordrer – store som små.

Sådan synes vi, det skal være, og du siger bare til, hvis du har brug for hjælp
– vi er her for det samme.


Skal du bruge hjælp til VVS materiale anbefaler vi at du vælger BilligVVS.dk