Greenline A/S firmaprofil


Greenline er større end de fleste tror. Det hele ligger i en bygning, dette er også vigtigt da vi lægger stor vægt på kommunikationen mellem vores kollegaer. Vi har 17 dygtige medarbejdere der arbejder godt sammen, for at opnå det bedste resultat til netop dit behov.

Det hele starter i varemodtagelsen hvor tusindvis af el-artikler kommer ind hver dag. Her bliver varerne registreret i vores system og bliver lagt ud på det store lager. Der ligger de nu klar til din bestilling.

Når man arbejder på et stort lager med så mange el-artikler, er det vigtigt at have overblik. Det har vores lagermedarbejdere fra deres mange årrige erfaring med lagerarbejde.Når du skal have dine varer, kan du ringe til os og få gode råd og vejledning af vores dygtige sælgere, som ved hvad de snakker om. Så hos os kan du være helt sikker på at købe de rigtige el-artikler. Du kan også vælge og bestille dine varer nemt og hurtigt i vores e-butik. Her bruger vi Quickpay betalingssystem som er 100% sikker betaling over nettet.

Når du har bestilt dine varer online eller pr. telefon, bliver der med det samme dannet en ordre som vores pakkemedarbejdere hurtigt tager sig af. Vi tilstræber selvfølgelig at du kan få dine varer dagen efter du har bestilt dem.

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme ned i vores butik og få en snak med os der samt god service. Her får du også dine varer med hjem med det samme, da vi som regel har det hele på lager.

Vi ligger ikke særlig langt væk fra motorvejsafkørslen, så du finder os nemt selvom du kommer langvejs fra.