Tilbage

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Gør dagens bedste el-handel

Stikkontakter, ledninger, samlinger...

... noget som mange traditionelt forbinder med indendørs installationer. Virkeligheden er dog, at mange har de samme installationer udendørs, hvor de er udsat for vind og vejr. Så - hvornår har du sidst tjekket op på din el på ydersiden af dine mure?

El har mange år på bagen...

... men elbilen er et relativt nyt fænomen på de danske veje. Til gengæld er det et område, der bliver mere og mere fokus på, og vi vil helt sikkert se flere og flere elbiler på vejene over de næste år. Schneider har udviklet en række ladestandere til elbiler, som på en gang har et smukt ydre og samtidig et effektivt indre, som sikrer dig sikker og hurtig opladning af din elbil. Lige nu kan du få et udvalg af de bedste modeller til kampagnepris.

Smørskjuleren har en udendørs pendant

Ligesom på spisebordet er der ting, vi har brug for, men som måske ikke er så smukke i sig selv. Sådan er det også på ydersiden af dine mure, hvor et målerskab eller en membrandåse til at samle dine ledninger i sig selv giver et trist look. Det har LK gjort noget ved med blandt andet et smart lågesæt til dit måleskab. Mange gange er det de små detaljer, der for alvor kan skabe et gennemført look til ydersiden af dit hjem.

Vind over både regn og mørke

I forhold til dine installationer gælder der i høj grad andre regler udendørs end indendørs. Regn, rusk, skidt og i det hele taget det danske vejrs lune kræver, at du tager nogle kloge valg på ydersiden af dit hjem. På terrassen bliver du nødt til at dække for dine stikkontakter, så de ikke bliver ødelagte af vand og snavs. Og hvis du vil undgå at ryge på halen foran hoveddøren om aftenen i vinterhalvåret, så burde du nok få installeret en lyssensor til dine udendørslamper. LK kan heldigvis hjælpe dig med det hele.

Holdbarhed og kvalitet

Det er nok de ord, vi ville bruge til at beskrive Schneiders produkter. Det må have været pejlemærkerne i produktionen af både Mureva-projektørerne og Thorsman-kabeltromlerne, for det er i hvert fald det første, der vil slå dig, når du står med produkterne i hånden. Det er kram, som alle vil sætte stor pris på.