Tilbage

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Endnu en sæson med en middelmådig have...

... eller er det tid til at gøre noget ved det?

Stativ, stakit, kasket

Måske er det præcis de tre ting, du skal bruge for at være helt klar til at tilbringe sommeren i din have. Hvis du alligevel mener, at du mangler noget ud over det, så frygt ej. Vi har været shoppen igennem for at finde nogle stærke bud på uundværlige produkter til haven og terrassen.

Det rigtige redskab til den rigtige opgave

Der findes to typer af gravere - dem der ser en skovl og en spade som samme redskab, og dem der er helt klar over forskellen på de to. Den ene type får væsentlig længere (og hårdere) dage i haven end den anden. Måske er det sat lidt på spidsen, men pointen er, at det rigtige redskab til den rigtige opgave gør havearbejde en hel del nemmere og sjovere. Vi har samlet et udpluk af populære haveredskaber, der alle er rigtig gode til lige det, de er beregnet til.

Skal du have et tilbud, der varmer?

Den danske sommer, når den viser sig fra sin gode side, byder på mange dejlige ting - sol, jordbær, rosé og hyggestunder på terrassen. Desværre byder vores nordlige breddegrader også meget ofte på kølige aftener. Vil du gerne forlænge dine sommeraftener udendørs med et nemt, enkelt og lige nu ekstra billigt trick? Så skulle du tage et kig på terrassevarmerne nedenfor.

Vil du stige i graderne på hjemmefronten?

Har du svært ved at nå det hele? Altså ikke sådan tidsmæssigt - men rent fysisk? Heldigvis har vi et bredt udvalg af stiger, som du kan bruge til at nå ud i alle tænkelige kroge af din have. Du kan eksempelvis nemt klare hækkeklipningen i højden uden at have døde arme i dagevis efterfølgende. Eller måske trænger tagrenden for alvor til at blive renset for skidt (sådan kan du i øvrigt også undgå vandskader ved overflydning og dermed en dyr ekstraregning)? Om du er til traditionelle wienerstiger eller alsidige multistiger, vil vi lade være helt op til dig - vi har en stige til enhver opgave.