Gratis fragt
Dag til dag levering

Loftventilator til hjemmet eller arbejdspladsen

På denne side kan du få et overblik over vores udvalg af loftventilatorer. Du finder loftventilatorer med snoretræk eller med fjernbetjening – hvilken model du foretrækker, afhænger helt af behov.

Har du behov for lidt luftcirkulation i sommervarmen. En loftventilator er en god, enkel og økonomisk fornuftig måde at sætte luften i et lokale i bevægelse. 

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvorfor vælge en loftventilator?

Der kan være flere grunde til at vælge en loftventilator frem for aircondition eller en badeværelsesventilator. For det første er der et økonomisk aspekt i det. En loftventilator er i reglen ikke så dyr hverken at anskaffe sig eller at montere, og så er den meget driftsikker. Derudover har den et hyggeligt, nostalgisk præg, og den er ideel til rum, der kun har behov for ventilation engang imellem. F.eks. en udestue, der bliver særlig varm om sommeren, eller et andet rum, der har tendens til at få udfordringer med luftfugtigheden i de varme måneder.

Spørg os til råds om loftventilatorer

Hvis du er i tvivl om hvilken type loftventilator, du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på mail, telefon og/eller chat. Vi svarer med det samme i vores åbningstid, og vi glæder os til at tale med dig. Bemærk at vi sender fragtfrit, når du bestiller en loftventilator hos os – typisk den samme dag, som du bestiller.