Gratis fragt
Dag til dag levering

Hvis du skal bore i hårde materialer, kan du ikke komme uden om hulsav og murbor. De hjælper dig med at klare opgaven til UG, og her på siden finder du vores samlede udvalg. Du finder hulsav og hulbor i flere forskellige varianter, former og størrelser, så der er med garanti et, der passer til netop dit projekt. Og hvis ikke, håber vi, du siger til – så skal vi nok skaffe det til dig

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Professionelle hulsave og murbor

Én ting er evnerne, når du går i gang med murerarbejdet og/eller elinstallationerne – en anden ting er det rette værktøj. Det kan gøre en verden til forskel, og når du vælger hulsav og murbor fra Greenline, er du sikker på at få værktøj i højeste kvalitet – til en pris, der er til at komme i nærheden af.

Forskellige typer hulsav og murbor

Som nævnt findes der mange forskellige varianter inden for hulsav og murbor, og således kan du altså vælge imellem de helt klassiske murbor, hammerbor og trappebor og mange flere. Bl.a. det lidt mere usædvanligt formede pindsvinebor, der er meget velegnet til at bore huller i gasbeton, lecabeton, moler o.l. 

Brug for hjælp til hulsav og murbor?

Hvis du er i tvivl om, hvilket bor, du skal bruge til en given opgave, eller du har spørgsmål til hulsav og murbor generelt, råder og vejleder vi gerne. Kontakt os på mail, chat og/eller telefon, så sørger vi for at få dig sikkert i mål med dine boreprojekter.