Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Værktøj til de fleste arbejdsopgaver

Det rigtige værktøj er det halve arbejde. Kvalitetsværktøj er desuden både sjovere og nemmere at arbejde med. Så kig med her hvis du har skruet hænderne ordentligt på – eller hvis du gerne vil have det. Uanset om du er professionel elektriker eller entusiastisk gør-det-selv handyman, så har vi værktøjet til dig. Vi har samlet det hele på denne side for at gøre det ekstra overskueligt for dig.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Det uundværlige værktøj

Enhver elektriker og ambitiøs gør-det-selv type bør have en veludstyret værktøjskasse. Man kan altid bruge en ny skruetrækker, et nyt bitssæt, værktøj til afisolering eller et murbor til den nye elinstallation. Hos Greenline.dk har vi alt, du skal bruge. Klik ind på den relevante kategori for at se nærmere på udvalget og læse mere om de enkelte stykker værktøj.

Spørg os til råds om værktøj

Er der et specifikt stykke værktøj, du står og mangler, eller er du i tvivl om, hvad du skal bruge til at udføre en given opgave, så er du meget velkommen til at give lyd. Vi er her for det samme, og hjælper dig meget gerne med råd og vejledning, så du kommer helt i mål med dine projekter. Vi svarer hurtigt på din henvendelse både på mail, chat og telefon inden for vores åbningstid.