Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Hvis du gerne vil have bedre belysning i boligen, kan det være en god idé at investere i en tavlelysdæmper. Du finder vores udvalg her på siden, hvor der er flere forskellige typer fra flere forskellige fabrikanter at vælge imellem. Brug tavlelysdæmperne til at dæmpe stort set alle typer lyskilder med, lige fra klassiske glødepærer til LED-belysning.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvad bruger man en tavlelysdæmper til?

En tavlelysdæmper adskiller sig i virkeligheden ikke så meget fra en traditionel lysdæmper til montering i stikkontakten. Og så alligevel. Med en tavlelysdæmper får du langt flere muligheder for at ændre din installation efterfølgende, og samtidig skal du ikke bruge plads på dæmperen ude i stikdåserne.

En tavlelysdæmper kræver en del ledningsføring til tavlen (du skal bruge både et tryk og en tændledning til hver enhed, der skal kunne tændes og dæmpes), men dæmperne kan til gengæld holde til langt større belastninger end en traditionel lysdæmper. Rent æstetisk er en tavlelysdæmper også at foretrække, da du ikke behøver have lysdæmpere siddende rundt omkring i boligen.

Flere forskellige typer tavlelysdæmpere Tavlelysdæmpere fås i flere forskellige størrelser, og det varierer fra type til type, hvor meget belastning, de kan tåle. Se mere under de specifikke produkter. Nogle dæmpere egner sig godt til f.eks. glødepærer, lavvoltbelysning forsynet fra jernkernetransformator mv., mens andre udelukkende egner sig til LED-belysning.

Bemærk Du må ikke selv montere en tavlelysdæmper – det er der en elinstallatør, der skal klare for dig.

Har du spørgsmål til tavlelysdæmpere? 

Hvis du gerne vil vide mere om vores tavlelysdæmpere, og/eller du har spørgsmål til lysdæmpere generelt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på mail, chat og telefon alle hverdage.