Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Jordspyd i kobberbelagt og varmgalvaniseret stål

Hos Greenline finder du et udvalg af jordingsmateriel til dine elinstallationer. Vi har samlet vores jordspyd og tilbehør på denne side, så du nemt kan danne dig et overblik og finde det, du mangler. Er der et eller flere produkter, du savner, er du altid velkommen til at kontakte os – så skal vi gøre vores bedste for at skaffe det til dig.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvad bruges jordspyd og tilbehør til? 

Forskellige typer elinstallationer kræver forskellige typer jordingsmateriel. Det ved du formentlig alt om, hvis du er i el- eller håndværksbranchen. Men hvis du ikke tidligere er stødt på jordspyd, potentialudligninger og parallelklemmer, kan du blive lidt klogere her.

Jordspyd ligner lidt teltpløkker. Som regel er jordspyd dog i kobber eller galvaniseret stål – og så bruges de ikke til at slå telte op med, men til at jorde din elinstallation med. Kobberspyd har en meget høj ledningsevne, og så har de en lang levetid.  Jordspyddet – eller jordelektroden – skal bankes i jorden (f.eks. lige uden for huset) og forbindes til gruppetavlen med et jordkabel. Jordspyddet sikrer, at der maks. er 1.667 ohm fra den elektriske installation til neutral jord.

Vil du vide mere om jordspyd og tilbehør? 

Hvis du har spørgsmål til jordspyd og tilbehør – og/eller du gerne vil blive klogere på HPFI-relæer og elinstallationer generelt – er du velkommen til at kontakte os. Husk imidlertid, at det ikke er lovligt selv at installere et HPFI-relæ, og at du altid skal kontakte en fagmand, hvis du er i tvivl om noget, der har med dine elinstallationer at gøre.