Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Automatsikringer med karakteristik C

Hos Greenline har vi et bredt udvalg af automatsikringer, og på denne side kan du få et lynhurtigt overblik over dem alle. Vi fører forskellige typer i forskellige ampere-størrelser – til forskellige formål, så du kan med garanti finde en automatsikring, der passer til dine behov. Hvis ikke er du meget velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre vores yderste for at finde en løsning.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvad er en automatsikring? 

En automatsikring har samme formål som en traditionel sikring; den beskytter mod overbelastning. Hvis du har sluttet for mange elapparater til den samme kontakt, trækker du for høj en strøm, og så slår sikringen fra.

Hvilken type automatsikring du skal bruge, afhænger af, hvad du skal bruge den til – og hvor. Hvis dit kabel kun kan holde til en belastning på 12 ampere, kan du bruge en automatsikring på 10 ampere til at beskytte det mod overbelastning. Løber der mere end 10 ampere gennem kablet, sørger automatsikringen så for at slå fra inden for kort tid, og du slipper for overbrændte kabler og potentielt farlige situationer.

Automatsikringer beskytter også mod kortslutninger. Hvis strømmen, der løber gennem kablet, bliver meget høj meget hurtigt, slår automatsikringen fra. Alt efter om du bruger en automatsikring af type, A, B, C eller D, slår sikringen fra mere eller mindre hurtigt. Det er typisk type B og C, der bliver brugt i private boliger, men det er vigtigt, at den automatsikring, du vælger, bliver valgt ud fra en korrekt dimensionering.

Har du spørgsmål til automatsikringer? 

Uden at prale tør vi godt sige, at vi ved ret meget om automatsikringer her hos Greenline. Og vi vil gerne dele vores viden med dig, så har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig.