Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Hvis du er på jagt efter en samledåse, er du havnet det rigtige sted. På denne side kan du nemlig få et overblik over alle de indendørs og udendørs samledåser, vi har at vælge imellem hos Greenline. Du kan også få en række store samledåser samt tilbehør som forskruninger og støbemasse.

En samledåse – eller forgreningsdåse, som det også kan hedde – bruges til at samle og forgrene installationskabler. Format kan variere, og så er der som nævnt dåser til både udendørs og indendørs brug. Husk aldrig at bruge indendørs samledåser udendørs, da de ikke er lavet til formålet og derfor ikke kan holde til vind og vejr, støv og snavs. Husk også at tage højde for, at samledåsen egner sig til det, hvis du skal bruge den i køkken og bad.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Bemærk

Samledåser skal installeres af en autoriseret elinstallatør.

Spørg os til råds om samledåser og andet el-tilbehør

Hos Greenline finder du altid et stort og velassorteret udvalg af produkter og tilbehør til elinstallationer. Hvis du er på udkig efter noget specifikt, som du ikke umiddelbart kan finde i vores webshop, er du velkommen til at kontakte os – så skal vi gøre vores bedste for at skaffe det til dig. Du er også altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål til samledåser eller andet el-tilbehør. Fang os på telefon, chat eller mail hver dag inden for vores åbningstid.