Tilbage

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Dørklokker & ringeklokker

Trådløse dørklokker til bolig & butik

Ding-dong! Der var en gang, hvor dørklokker og ringeklokker var præcis det, de lyder til at være: klokker, dem man hev i, når man ville melde sin ankomst. I dag er klokken blevet udskiftet med en elektronisk model, men navnet hænger ved – og det gør lyden for så vidt også.

På denne side kan du se Greenlines store udvalg af dørklokker og ringeklokker. Der er både trådførte og trådløse modeller, så det er bare om at vælge, hvilken type der passer dig og dine behov bedst. En trådført model hænger, hvor du nu engang vælger at hænge den op, mens en trådløs model kan flyttes rundt i hjemmet, alt efter hvor det nu engang giver mening at have den. Hvis du er i haven, kan det give mening at tage klokken med derud, hvis du venter gæster – eller et andet sted, hvor det normalt er svært at høre, hvis der er nogen, der ringer på.

Der er mange producenter om buddet, når det gælder den rette ringeklokke/dørklokke. Klik ind på hver enkelt model for at se mere om dens specifikationer – eller gå efter det grønne skilt, der indikerer, hvilken model vi anbefaler.

Læs mere
Vælg filtre
Dine valg
  Pris
  kr
  kr
  Producent
  91
  + Se flere
  Nulstil
   Viser0af0produkter
   Viser 43 ud af 43 produkter
   Tilbage til toppen