Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

LK OPUS 66 & 74 materiel

LK OPUS er navnet på en komplet serie af stikkontakter og afbrydere fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric. Samtlige produkter i serien er kendetegnet ved en høj kvalitet og et elegant og tidløst design, der kan bygges op af moduler, der alle passer sammen. Samtidig er produkterne nemme og intuitive at betjene.

Serien omfatter både LK OPUS® 66 og LK OPUS® 74, hvor sidstnævnte hovedsageligt er til industrielt og udendørs brug og udmærker sig ved at være stænktætte. 

Her på siden kan du få et overblik over alle de forskellige komponenter fra LK OPUS-serien, vi fører hos Greenline, lige fra OPUS 66-stikkontakter til underlag, rammer, antenne/EDB og afbrydere.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

LK OPUS – modstandsdygtig mod dagligt brug

LK OPUS er en populær serie af afbrydere og stikkontakter, og det er ikke uden grund. Den flotte, matte finish er nem at holde ren og vedligeholde, og samtidig er komponenterne designet til at kunne modstå dagligt brug. De bliver derfor ikke slidte at se på. Vælg mellem hvid, lysegrå og sort (koksgrå) for at finde de farve, der passer allerbedst til lige netop din stil og bolig.

Spørg os til råds om LK OPUS-produkter

Hvis du har brug for hjælp til at vælge de(t) rette LK OPUS-produkt(er), er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, der sidder klar til at hjælpe på telefon, mail eller chat. Bemærk, at der er fri fragt på alle vores LK OPUS-varer, og at vi sender fra dag til dag.