Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

FUGA stikkontakter

FUGA-stikkontakter, der er designet og udviklet af Lauritz Knudsen by Schneider Electric, er nogle af de mest populære stikkontakter i Danmark og sidder i om ikke alle danske hjem, så i rigtig mange af dem. FUGA-serien er særligt populær, hvilket skyldes det enkle design, brugervenligheden og de mange forskellige varianter.

På denne side kan du se vores store udvalg af netop LK FUGA stikkontakter. Vælg mellem 1 modul, 1,5 modul, 2 modul, med eller uden jordforbindelse, med eller uden timer, med USB, og meget meget mere. LK FUGA-kontakter fås i varianter, der dækker alle behov, og vi har altid stikkontakterne på lager i både hvid, lysegrå og sort (koksgrå). 

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Tilbehør og hjælp 

Hos Greenline finder du også mange andre FUGA produkter, der passer til FUGA stikkontakterne, herunder rammer, underlag, indbygningsdåser, mv. Se nærmere i de relevante kategorier, og glæd dig over den stilrenhed, serien besidder. Hvis du har spørgsmål til LK FUGA stikkontakter og/eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi glæder os til at høre fra dig.