Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

FUGA Lysdæmper

På denne side finder du alle de LK FUGA lysdæmpere, vi har i sortimentet. Lysdæmperne fås både i hvid, lysegrå og koksgrå, så der er noget til enhver smag og type af indretning og farvesætning. Desuden er der mange forskellige typer lysdæmpere at vælge imellem, bl.a. med touch- eller skydebetjening – er du i tvivl om, hvilken slags du skal bruge, kan vi hjælpe dig. Kontakt vores salgsafdeling på mail, telefon eller chat. Bemærk desuden, at vi også fører lysdæmpere til LED.


Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

LK FUGA by Schneider Electric

LK FUGA er et kendt og meget populært afbryder- og stikkontaktsystem fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric. Her hos Greenline fører vi mange forskellige LK Fuga-produkter, og på billederne her på siden, ser du de lysdæmpere, vi har fra producenten. Klik på billederne for at læse mere om hvert enkelt produkt.

LED lysdæmper

En LED-lysdæmper er ikke det samme som en traditionel lysdæmper – og derfor har typen fået et afsnit for sig. Når du vælger lysdæmper, er det nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilken type belysning du har – tværtimod. Hos Greenline har vi stor erfaring med lysdæmpere til LED, og vi har desuden sørget for at teste alle vores LED-pærer med vores LK LED lysdæmpere. Det vil sige, at du trygt kan handle både LED-pærer og –lysdæmper her hos os. 

Spørg os til råds om FUGA lysdæmpere fra LK

Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, hvis du har spørgsmål til, hvilken type lysdæmper, du skal vælge. Vi sidder klar ved telefonen til at give dig råd og vejledning.