Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

FUGA lampeudtag

Lauritz Knudsen FUGA lampeudtag. Her på siden finder du alle de lampeudtag og udløbsrosetter, vi har i sortimentet fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric – en anerkendt og meget benyttet producent, der er kendt og elsket for sit enkle design og høje kvalitet. Alle lampeudtagene er nemme at montere og har sikkerheden i højsædet.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Mange forskellige typer lampeudtag

Vælg mellem traditionelle lampeudtag eller de mere specialiserede som dæksel for lampeudtag med sideindgang, terminalafdækning til lampe- og komfurudtag og planforsænkede lampeudtag. Vi har både lampeudtag til loftet og væggen, så det gælder bare om at vælge den type udtag, der passer bedst til dine behov. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, der er parat til at give dig råd og vejledning.

Traditionelt set har lampeudtag været Ø80, men for et par år siden præsenterede LK FUGA præsenterede et nyt lampeudtag, Ø83, der er gået hen og blevet standard. Derudover har LK FUGA lanceret lampeudtaget Ø84, der er et ekstra fladt udtag til loft. Det er muligt at montere et moderne lysarmatur direkte oven på lampeudtaget.