Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Forfradåser, indmuringsdåser & loftdåser

Bag enhver stikkontakt, gemmer sig en indbygningsdåse eller et underlag. Formålet er selvfølgelig en sikker og fast montering af stikkontakter eller afbrydere, og skulle det ske at der kommer kortslutninger, stød, mv. er indbygningsdåser typisk fremstillet i brandhæmmende plast. Det vil sige, at de kan slukke sig selv, hvis uheldet skulle være ude, og der opstår varme og gnister i ledningerne i en kontakt. 

Her på siden finder du alt i LK FUGA indbygningsdåser, så du kan montere dit LK FUGA-materiel i enten lofter eller vægge. Vælg mellem forfradåser, indmuringsdåser, loftdåser og øvrigt tilbehør, som du kan se nærmere på herunder. 

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvilken indbygningsdåse skal du vælge?

Et hurtigt blik på siden her viser, at der er blå indbygningsdåser (forfradåser) og grønne indbygninsdåser (indmuringsdåser). De blå bruges typisk til lette vægkonstruktioner som træplader, gips, mv. De grønne dåser bruges i vægge af beton, murværk, mv. og kan tåle at blive muret/støbt endeligt fast med beton eller andet kompakt materiale.

Kontakt os ved spørgsmål om LK FUGA-indbygningsdåser

Har du spørgsmål til, hvilken type indbygningsdåse, du skal vælge, og/eller hvilken dåse, der passer bedst til dine behov og vægge, så er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling. Du kan fange os på telefon, mail eller chat, og vi glæder os til at høre fra dig.