Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

FUGA afbrydere

LK FUGA er en serie af afbrydere, stikkontakter, rammer, indbygningsdåser, mv. fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric. Fuga afbryderne er en af de mest anvendte i Danmark, og langt de fleste danske hjem har FUGA afbrydere monteret – typisk en 1 polet-afbryder, kroneafbryder eller korrespondance afbryder der er de mest almindelige.

På denne side finder du en oversigt over alle de forskellige afbrydere, vi fører fra det populære danske mærke. Vælg bl.a. mellem 1 polet afbryder, korrespondance afbryder, kroneafbryder, dobbelt korrespondance-afbrydere, mv. Alle typer afbrydere fås i hvid, lysegrå og sort (koksgrå).

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Forskellige typer FUGA afbrydere

En afbryder – uanset om den er i mærket LK FUGA eller ej – er en betegnelse for ovennævnte varianter af afbrydere. Selv om de er forskellige i sin funktion, har de alle det til fælles, at de kan tænde og slukke for noget, f.eks. lys, ventilation, mv. 

Brug de forskellige varianter af LK FUGA afbrydere til forskellige formål; en kroneafbryder, der også kaldes en dobbeltkontakt og i virkeligheden ’bare’ er to 1 polet-afbrydere placeret i en og samme komponent, er f.eks. yderst velegnet til badeværelset. Her kan du nemlig styre eksempelvis lys og ventilation med én komponent med to forskellige afbrydere.

Bonusinfo om afbrydere

Selv om der er mange forskellige typer afbrydere at vælge imellem, installeres alle afbrydere i danske boliger sådan, at de er tændt, når den nederste del er trykket ind.