Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Stofledning i forskellige farver

Der skal ledninger til elinstallationer, og i mange tilfælde er en del af ledningen synlig. Så hvorfor ikke gøre en dyd ud af nødvendigheden og vælge en dekorativ ledning en gang for alle?

På denne side har vi samlet hele vores udvalg af flotte stofledninger i forskellige farver. Du kan købe dem opmålt eller i metermål, og du vælger helt selv, hvilken farve det skal være, og om ledningen skal være glat eller snoet.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvorfor vælge stofledning? 

I løbet af de seneste år er stofledninger blevet meget populære. Hvor almindelig ledning typisk er hvid eller sort, fås stofledning i et væld af farver – lige fra klar rød til shiny kobber. Og alt derimellem.

Den største fordel ved at vælge stofledning frem for traditionel ledning er det dekorative aspekt. Det er en nem og billig måde at pifte indretningen op på, og det kan fungere som fint blikfang i eksempelvis barer, restauranter, venteværelser – eller i privaten. Sætter du stofledningen sammen med en flot porcelænsfatning og en iøjnefaldende LED globepære, har du skabt din egen helt unikke lampe.

Spørg os om stofledning

Hvis du har spørgsmål til vores stofledning, er du meget velkommen til at tage kontakt til vores support på telefon, mail eller chat.