Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Kabelkanaler og kabelbakker er ideelle føringsveje til både installationskabler og datakabler. Kabelkanaler og -bakker er diskrete anordninger, der skærmer for ledninger, der sjældent er så dekorative.

På denne side har vi samlet vores udvalg af kabelkanaler, ledningskanaler, installationskanaler, fodpaneler og gitterbakker, som du har at vælge imellem hos Greenline. Husk, at vi sender fragtfrit og fra dag til dag.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvorfor bruge kabelkanaler/kabelbakker? 

Føringsveje som kabelkanaler og kabelbakker er en nem måde at holde styr på ledningerne på. Et ledningsvirvar, der ville se rodet ud langs fodpanelet eller fastgjort på væggen på vej til fjernsynet, bliver med et både enkelt og elegant, når du putter det i en kabelkanal eller kabelbakke. Samtidig er ledningerne beskyttet fra små pilfingre, støvsugere, fodtrin mv.

Der findes mange forskellige typer kabelkanaler og kabelbakker at vælge imellem, og som nævnt kan du se hele vores udvalg her. Der er noget for enhver smag i mange forskellige størrelser og formater, så der er helt sikkert også noget, der passer til dit behov. Vælg desuden mellem flere farver – hvid falder godt ind på en hvid væg, men du kan også vælge f.eks. grå eller sort. 

Har du spørgsmål til kabelkanaler/kabelbakker? 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type kabelbakke/kabelkanal, der passer bedst ind i din bolig eller din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Også, hvis du er på udkig efter et produkt inden for denne kategori, som du ikke umiddelbart kan finde. Så hjælper vi dig med at lede og skaffer varen til dig hurtigst muligt.