Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Elradiatorer fra Nobø, Glamox og Adax

OBS: I ældre huse med mindre isolering anbefaler vi mindst 100W pr. m². I nyere og velisolerede huse anbefaler vi 60-80W pr. m²

En elradiator er ideel i et lokale, hvor der ikke er mulighed for at tilslutte en traditionel, vandbåren radiator. På denne side kan du få et overblik over alle de elradiatorer, vi fører hos Greenline.dk. Få varmen i en fart i kælderen, i sommerhuset, i køkkenet eller et hvilket som helst andet lokale med en stikkontakt. Vi fører elradiatorer til 230V og 400V-tilslutning i flere forskellige watt-størrelser; kryds af i nedenstående filter, og find nemt og hurtigt præcis den elradiator, der passer til netop dine behov.

OBS: Vi anbefaler altid en elradiator med elektronisk eller en digital termostat, da de leverer en fast og stabil varme i lokalet, samt lydløs drift. Den mekaniske termostat kan variere +/-5 i temperaturen og giver samtidig en kliklyd når den tænder og slukker.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Elradiator - værd at vide

En elradiator bruges ofte på værelser, stuer, køkken, kontorer og andre steder, hvor der ikke er mulighed for at tilslutte en vandbåren radiator. Her er en elradiator en rigtig god løsning til at opvarme lokalet.

En elradiator har som regel altid enten en mekanisk, elektronisk eller digital termostat indbygget.

En mekanisk termostat er billigere at producere, og derfor er en elradiator med mekanisk termostat som regel også billigere at købe - men samtidig dyrere i drift i det lange løb. Ulempen ved en mekanisk termostat er, at temperaturen kan stige og falde med 5°C op og ned, og det koster mere i drift. Termostaten giver også et lille klik, hver gang den tænder og slukker.
Derfor anbefaler vi ikke, at du monterer en elradiator med mekanisk termostat i soveværelset.

En elradiator med elektronisk termostat er mere stabil, i forhold til at holde temperaturen helt ned til +- 0,5° fra den indstillede temperatur, og derved er den også mere økonomisk i drift.
Termostaten er også lydløs ved tænd og sluk, derfor anbefales den til alle rum og lokaler i hjemmet.

Du kan også købe en elradiator med digital termostat. Den digitale termostat har de samme fordele, som en elektronisk termostat, men den digitale termostat giver dig mulighed for at opnå besparelser på op til 25% - ved blandt andet programmering af ugeforløb samt natsænkning
Ved natsænkning sænkes temperaturen (typisk 5°) f.eks. fra 21° til 16° mellem kl. 22:30 og kl. 06:00. 

Ved programmering af et ugeforløb sænkes temperaturen også mens du er på arbejde og børnene er i skole. Eksempelvis fra mandag til fredag mellem 08:00 og kl. 15:00, men lørdag og søndag er der varme på hele dagen. 
På den måde opnår du en besparelse på op mod 25%, sammenlignet med en radiator med mekanisk termostat, som er tændt hele døgnet.
En lidt dyrere radiator kan derfor være både billigere i drift og mere komfortabel.

Hvor stor elradiator i forhold til lokalet?

Når du skal købe en elradiator til en stue eller et værelse er det vigtigt, at du ved hvor mange kvadratmeter rummet eller lokalet er. Hvis elradiatoren skal bruges til opvarmning af et lokale og kunne holde en stuetemperatur på omkring 20-25° skal du selvfølgelig vælge en radiator der er stor nok. Hvis du vælger en for lille radiator vil den køre uafbrudt og formentlig aldrig opnå den temperatur du ønsker.

Løsning: Hvis du har et lokale på f.eks 10m² er det vigtigt at du vælger en elradiator på ca. 1000W. Som udgangspunkt anbefaler vi 100W pr. m²*. Så har du et lokale på 30m² der skal opvarmes med el-radiatorer er du selvfølgelig nød til at montere 2 elradiatorer på 1500W eller 3 elradiatorer fordelt i lokalet på minimum 1000W.

*Antal watt pr. m² afhænger af rummets isoleringsgrad og placeringen i huset m.m. Det kræver en specialist at ramme helt nøjagtigt, men husk blot på, at det ikke koster mere i strøm at drive en radiator der er større end rummets krav. Den vil bare klare opgaven hurtigere - derfor anbefaler vi 100W pr. m².
Vælg altså hellere en elradiator der er lidt for stor end en der er for lille.

Du er altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice hvis du har nogle spørgsmål i forhold til elradiator, strømforbrug, placering, montering, anbefalinger mm. Vi kan altid hjælpe dig med den bedste løsning.

Adax Elradiator

Adax er en anerkendt Norsk producent af elradiatorer. Det skyldes deres brede sortiment i forskellige slags elradiatorer, men også den høje kvalitet og levetid på deres produkter, som de samtidig giver 5 års fuld fabriksgaranti på. 

En Adax elradiator er stilren, funktionel, børnevenlig og yderst effektiv i forhold til watt forbruget. Samtidig leverer de verdens mest stabile termostat, hvad angår at holde en jævn og stabil temperatur i lokalet eller værelset hele dagen lang.

Adax er indenfor det seneste par år begyndt at lave endnu flottere elradiatorer, i mange forskellige farver og nu også med glasfront, som virkelig hæver standarten indenfor udseende og design. 

Du kan derfor gøre din elradiator til en del af udsmykningen af lokalet i en flot rød farve eller med en flot skinnende glasfront, som er meget rengøringsvenlig. 

De nye elradiatorer fra Adax, som hedder Neo, Neo2 og Clea, har alle indbyggede smarte digitale termostater med mulighed for at sætte den præcise temperatur i lokalet. Du får også mulighed for natsænkning og ugeprogrammer, som kan spare dig for op til 25% på elforbruget. 

Nobø Elradiator

Nobø er måske bedre kendt som Siemens - det hed de nemlig før Nobø overtog produktionen af dem.
Siemens elradiatorer var kendt som utrolig driftsikre varmekilder, og det har navneændringen ikke ændret på.

Nobø tilbyder desuden nye smarte muligheder via tilkøb af Nobø Energycontrol systemet, som muliggør styring af alle radiatorer via en App til din smartphone eller tablet, også når du ikke er hjemme.

Har du glemt at sætte sommerhuset på frostsikring? Eller tog du på ferie med fuld drøn på radiatorerne?
Intet problem, åbn App´en og sæt hele systemet til froststikring.

Du kan også montere Nobø switch (kræver Nobø Hub og Energycontrol) i soveværelset eller ved hoveddøren. Med et enkelt klik aktiverer du funktionerne væk (indstilles til eks. 5 timer), komfort, øko eller normal drift. (Kræver 

Nobø Sense er en smart vindueskontakt , som sætter radiatorerne i rummet på frostsikring når vinduet åbnes. 

Se mere i kategorien, eller sig til hvis der er noget vi kan hjælpe dig med - vi er her for det samme.