Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Stikdåser med og uden jord, afbryder og USB

Når strømmen skal fordeles i hjemmet, på kontoret, i virksomheden eller et helt fjerde sted, er stikdåser den nemmeste måde at gøre det på. Men for at det ikke skal blive alt for nemt, findes der selvfølgelig et væld af forskellige typer stikdåser – hvor mange udtag skal der være i stikdåsen, skal der være afbryder, og hvilken type stik skal der bruges?

Brug filteret til at finde netop den stikdåse som passer med antallet af udtag mm.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Stikdåser i høj kvalitet til mange formål

Alt efter hvilken stikdåse, du vælger, kan én stikdåse i væggen blive til 10-12 forskellige strømudtag. Det er som regel nok til de fleste mindre kontorer, der skal bruge strøm til både lamper, computere, printere mv. 

Det er altså stikdåsen, der bestemmer, hvor mange udtag du kan få. Derfor skal du overveje, hvor mange udtag, du har behov for – der er nemlig ingen grund til at få mange flere udtag, end du skal bruge. Som udgangspunkt siger man, at en stikdåse med 3-6 strømudtag er nok til private boliger og kontorlokaler. Det afhænger dog også af mængden af elektroniske enheder, du skal have sluttet til strøm.

Når du vælger stikdåse, skal du desuden vælge, om den skal være med afbryder eller ej. Typisk er stikdåser uden afbryder, men med en afbryder kan du slukke for strømmen på selve stikdåsen og dermed afbryde strømmen til alle de apparater, der er tilsluttet. Det kan i længden spare mange penge på elregningen. 

Som udgangspunkt kommer de fleste stikdåser med de almindelige, runde stik. Det er dog også muligt at vælge stikdåser med EDB-stik, dåser til udendørs brug, flade stik mv.

Fri fragt på stikdåser

Vi giver fragten, når du bestiller stikdåser hos os. Vi leverer fra dag til dag – og hjælper dig i øvrigt gerne, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Giv endelig lyd på mail, chat eller telefon, så hjælper vi dig til at finde de helt rigtige varer til netop dit projekt.