Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Hvorfor vælge et skumringsrelæ?

Et skumringsrelæ er en praktisk måde at få lys udendørs på – helt uden at du selv behøver huske på at tænde og slukke det hver aften og hver morgen. Du kan selvfølgelig installere en helt almindelig lampe udenfor, som fungerer ved at trykke på en afbryder. Du kan også installere en bevægelsessensor, der sørger for at tænde og slukke lyset, eller et tænd-/sluk-ur.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvad er et skumringsrelæ?

Skumringsrelæet er en lille kasse, der ikke fylder ret meget, som skal monteres hvor det ikke påvirkes af øvrig belysning. F.eks. udvendigt på en gavl el. lign., eller indvendigt ved et vindue. Skumringsrelæet kan måle lysniveauet udenfor, og når det bliver mørkt nok, tænder relæet for de genstande - typisk lamper, der er forbundet til det. Om morgenen når lysniveauet øges så slukker relæet igen for strømmen. Der er altså ikke noget, du selv skal gå og huske på, og du risikerer ikke, at udendørslampen står og brænder hele dagen, fordi du har glemt at slukke den.

Spørg os til råds om skumringsrelæer. Vi har flere forskellige skumringsrelæer med forskellige funktioner at vælge imellem, og vi fortæller dig gerne mere om, hvad de kan, og hvad de hver især egner sig bedst til. Fang os på mail, telefon eller chat – så finder vi sammen det perfekte skumringsrelæ til dig.