Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Døgnure, timere, kontakture og strømforbrugsmålere – uanset hvad du kalder det, er her tale om døgnure, der takket være en timer kan styre bl.a. belysning på både ude og inde. Styringen sker helt automatisk, efter du har indstillet døgnuret, og du behøver derfor ikke spekulere på, hvornår det nu lige var, du skulle tænde eller slukke en given lyskilde, varmeblæseren og/eller springvandet ude i haven.

På denne side får du et hurtigt overblik over alle vores plug-døgnure. Du finder også smarte, digitale og brugervenlige strømforbrugsmålere, der kan overvåge forbruget på dine 230V elapparater. 


Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvad skal jeg bruge et døgnur til? 

Plugin-døgnure kan bruges til mange forskellige formål, bl.a. derhjemme, hvis du gerne vil ankomme til et hus, der ikke er lukket og slukket og/eller i sommerhuset, så det ser beboet ud til trods for, at du måske ikke lige er der hver weekend. Lysstyring har en præventiv virkning, når det gælder ubudne gæster, så et plug-døgnur kan være et meget effektivt led i tyverisikring af dit hjem og/eller din virksomhed.

Døgnuret/kontakturet kan også styre strømmen generelt, så hvis du har et lokale eller en ejendom, hvor det kan være praktisk at slå al strømmen fra i perioder, f.eks. natten over, er det en praktisk foranstaltning. Vi fører både mekaniske og digitale plugin-døgnure, og det er naturligvis op til dig, hvilken type du foretrækker. De fungerer på samme måde, men de digitale versioner har et intuitivt display, der viser indstillingen, mens de mekaniske har en drejeskive.

Har du spørgsmål til plug-døgnure/elmålere? 

Hos Greenline ved vi alt, der er værd at vide – både om plugin-døgnure og elmålere. Og stort set alt andet inden for el-branchen. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller hvis der er noget konkret, du ikke kan finde. Så finder vi det til dig og sørger for, at du får den løsning, der passer allerbedst til lige netop dine behov