Gratis fragt
Dag til dag levering

Du er formentlig stødt på CEE-matriel forskellige steder, hvor der er behov for store, kraftige udtag til el – f.eks. på byggepladser, i industrien eller på campingpladser? CEE-matriel er kendetegnet ved sine blå og røde dæklåg og sin store robusthed. På denne side kan du se de forskellige CEE-produkter, vi har i vores sortiment her hos Greenline. Vi har både CEE forlængerled, CEE stikpropper, CEE vægudtag, CEE vægstikdåser og meget mere.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvad er CEE-matriel overhovedet?

IECEE-kommissionen er en international kommission, der laver regler for godkendelse af elektrisk udstyr. Kommissionen er tysk, og da den i sin tid – faktisk så lang tid tilbage som i 1929 – blev dannet, hed den CEE. Det navn har hængt ved, og i dag er det synonymt med godkendt elektrisk udstyr i høj kvalitet.

Hvad kan man bruge CEE matriel til?

CEE-matriel fås i flere forskellige versioner og med forskellig effekt, så du kan bruge produkterne til installationer af alle størrelser. Måske er du stødt på CEE-matriellet på campingpladser, hvor campingvogne og autocampere skal forsynes med strøm? Det kan også være, du har set udtagene på byggepladser eller andre steder, hvor det er vigtigt at have adgang til en god og stabil strømkilde. 

Som tommelfingerregel kan du gå efter, at CEE-matriel med rødt dæklåg er med kraftig spænding – helt op til 400V – som bliver brugt af professionelle og i industrien. Det matriel med blåt dæklåg har en spænding på 230V, og det kan du bruge derhjemme eller andre, lignende steder.

Spørgsmål til CEE matriel?

Hos Greenline ved vi alt, der er værd at vide om elinstallationer og tilbehør til dem. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du gerne vil høre mere om – både om CEE-matriel og om øvrigt eludstyr. Fang os på mail, chat eller telefon; vi svarer med det samme i vores åbningstid.