Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

CEE er en international standard for godkendt elektrisk udstyr og tilbehør. På denne side kan du finde et oversigt over de forskellige CEE-kategorier, vi fører her hos Greenline. Vælg bl.a. mellem CEE-materiel, CEE combiudtag, diverse CEE-produkter, fordelere/overgange og byggestrømtavler

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvorfor hedder det CEE?

CEE er en forkortelse for IECEE-kommissionen – den internationale kommission, der fastsætter regler for godkendelsen af tilbehør og udstyr til elinstallationer. Eller faktisk er CEE en forkortelse for forgængeren til IECEE-kommissionen og er en international kendt standard med udspring helt tilbage i 1929. Her blev det i Tyskland besluttet, at godkendelserne af elektrisk udstyr og tilbehør skulle standardiseres.

Hvad bruger man CEE-materiel til?

Du kan bruge CEE-materiel til både små, mellemstore og meget store installationer. Produkterne egner sig dog særdeles godt til store installationer som industri, på byggepladser og/eller på campingpladser, hvor du formentlig har set de store stik, der forsyner campingvogne og autocampere med strøm. Hos Greenline finder du materiel og udtag med forskellig effekt og til forskellige formål – naturligvis alt sammen i meget høj kvalitet. Til industrielt brug fås CEE-udtag med både 230V (blåt dæklåg) og 400V (rødt dæklåg). 400V er en kraftig spænding, der typisk ikke bliver brugt hjemme i parcelhuset, men som derimod bruges af industrien og professionelle.

Har du spørgsmål til CEE-materiel?

Spørg os, hvis der er noget du er i tvivl om ang. CEE-materiel. Vi har en stor viden om elprodukter generelt og står gerne til rådighed, hvis der er noget, du gerne vil vide mere om, og/eller der er et specifikt produkt, du leder efter. Kontakt os på mail, chat eller telefon – vi ser frem til at høre fra dig.