Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

En bevægelsessensor er i vid udstrækning, hvad navnet antyder – en sensor, der kan opfange bevægelse. Men det er også meget andet, og her på siden kan du få et overblik over alle de bevægelsessensorer, vi fører her hos Greenline. Du finder bevægelsessensorer til både indendørs og udendørs brug, til montering direkte i carporten, værkstedet, indkørslen, haven, entréen, eller hvor du måtte foretrække det, samt der, hvor du gerne vil have lysstyring ved bevægelse.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Derfor skal du have en bevægelsessensor

En bevægelsessensor er mest udbredt i forbindelse med lysstyring – nogen bevæger sig i haven, indkørslen eller et andet sted, der sædvanligvis er mørkt om aftenen og natten, og vips! Så er der fuld blus på lyset. En sådan løsning er meget energivenlig, og så har den desuden en præventiv effekt over for ubudne gæster.

Før du investerer i en bevægelsessensor, bør du have gjort dig nogle tanker om, hvad du skal bruge den til. Hvor stort et område skal den dække? Området, der er dækket af sensoren, kaldes et detekteringsområde og kan række fra 180-360 grader. Ved et detekteringsområde på 360 grader opfanger lyssensoren alle bevægelser hele vejen rundt om sin egen akse og har altså ingen blinde vinkler. Det er ideelt, hvis sensoren sidder frit, men hvis den skal sidde i et hjørne, kan du roligt nøjes med et 180 graders detekteringsområde.

Spørg os til råds om bevægelsessensorer

Hos Greenline fører vi udelukkende kvalitetssensorer fra anerkendte producenter – naturligvis til priser, der er til at betale. Er du i tvivl om, hvilke(n) sensor(er), der passer bedst til dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer mail, telefon og chat med det samme i vores åbningstid.