Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Badeværelsesventilator som standard, fugtstyret eller med timer

Det er altid vigtigt at kunne få frisk luft, og når det gælder badeværelset, er det særlig vigtigt. Badeværelset er et notorisk varmt og fugtigt rum, og derfor har fugt og skimmel ideelle betingelser for rigtigt at kunne udfolde sig. Med den rette ventilation er det dog muligt at reducere risikoen, så derfor er det værd at overveje badeværelsesventilationen nøje.

På denne side har vi samlet alle vores badeværelsesventilatorer, så du kan få det store overblik. Du har også mulighed for at krydse af i nedenstående filter, så du kun får vist resultater med de specifikationer, du ønsker.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Forskellige typer badeværelsesventilatorer

Som udgangspunkt findes der tre forskellige typer badeværelsesventilatorer: standard-ventilatorer, ventilatorer med timer og ventilatorer med hygrostat (fugtstyrede ventilatorer).

Hvordan virker en badeværelsesventilator?

En badeværelsesventilator sørger for, at der kommer frisk luft ind i badeværelset (eller vådrummet). Den friske luft erstatter den varme, fugtige luft og mindsker dermed risikoen for fugt og skimmel. Monteringen af ventilatoren varierer – nogle typer bliver monteret direkte i ydermuren, mens andre monteres med kanaltræk. Husk, at ventilatoren skal dimensioneres korrekt i forhold til rummets størrelse og selve fugtbelastningen – har ventilatoren en for lille kapacitet, kan den ikke følge med til at udskifte luften.

Spørg os til råds om badeværelsesventilatorer

Hvis du er i tvivl om, hvilken type ventilator du skal bruge – og/eller hvor stor kapacitet den skal have – er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon, mail og chat, og vi glæder os til at høre fra dig. Og husk: Vi er lagerførende i langt de fleste af vores produkter, så vi sender fra dag til dag. Ganske fragtfrit, når du bestiller badeværelsesventilatorer og tilbehør.

Kald-det-hvad-du-vil - Grøn torsdag, black friday, cyber monday...

*Rabatten gælder ikke varer markeret med "fast lav pris", samt varer der i forvejen er nedsat