Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Nedgravningsspots er ideelle som stemningsfuld og dekorativ udendørs belysning i haven, der kan lyse op langs husmuren eller bruges som kantmarkering af din terrasse, indkørsel, havegang eller måske ude midt i haven, hvor de kan sætte spot på det flotte træ eller dit smukke rododendronbed. I den lidt større skala kan man også bruge nedgravningsspots til at oplyse en privat helikopterlandingsplads, men det er formentlig de færreste, der har sådan en …

En ekstra finesse ved nedgravningsspots er, at de kan fungere præventivt mod ubudne gæster såsom indbrudstyve.

På denne side finder du hele vores udvalg af nedgravningsspots i forskelige former og designs. Alle sammen enkle og moderne i høj kvalitet og med lang levetid. Naturligvis fremstillet på en måde, så de kan holde til vejr og vind. Spots med GU10-sokkel kan bruges til almindelige halogenpærer, men du kan også med fordel bruge dem til LED GU10-pærer. Sådan nogle holder længe, og så bruger de et minimum af strøm – en stor fordel til især nedgravningsspots, da sådan nogle ofte er tændt i flere timer ad gangen.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

En nedgravningsspot giver primært en dekorativ effekt. 

Dine nedgravningsspots kan lyse op langs husmuren eller anvendes som kantmarkering af din terrasse, indkørsel havesti eller måske ude midt i haven, hvor de diskret oplyser det flotte træ eller dit rhododendronbed.

Vi har sågar leveret spots til en privat helikopterlandingsplads
- mulighederne er mange, valget er dit.

Brug for råd og vejledning om nedgravningsspot?

Hvis du er i tvivl om, hvilken model nedgravningsspot, du skal bruge – eller mængden af dem – til dit belysningsprojekt, er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på mail, telefon og chat i vores åbningstid. Og beslutter du dig for at købe nogle spots, giver vi fragten. Vi bestræber os på at levere fra dag til dag.

Kald-det-hvad-du-vil - Grøn torsdag, black friday, cyber monday...

*Rabatten gælder ikke varer markeret med "fast lav pris", samt varer der i forvejen er nedsat