Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Med lysskinner får du en super nem, fleksibel og effektiv løsning, der er meget velegnet til både butikker, kontorer, badeværelser eller andre lokaler, hvor en god og kraftig belysning er påkrævet. Især i butikker kan skinnebelysningen få dine produkter til for alvor at komme til sin ret – placér skinnespots strategisk, så de fremhæver specifikke områder eller produkter, skab både stemning og købelyst. En lysskinne er også ideel over spisebordet til brug til en loftlampe eller pendel – hvis du flytter spisebordet eller lægger en plade i, kan du bare justere lampen i skinnen, så den igen hænger lige over bordet. Smart, ikke?

Her på siden kan du se alle de lysskinner, vi har i sortimentet, som er i 230V 3-faset. Du finder også flere forskellige typer tilbehør, både til montering, udbygning, vinkling mv. 

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvilken lysskinne skal jeg vælge?

Der er flere forskellige lysskinner i flere forskellige farver og længder at vælge imellem. Vi anbefaler en hvid skinne til et hvidt loft, men du kan også vælge alu, hvis du kan lide kontraster. Vælg mellem flere forskellige typer og stilarter skinnespots, og husk at se nærmere på tilbehøret, hvis du gerne vil have en skinneløsning, der enten drejer om hjørner, deler sig eller noget helt tredje. 

Spørg os til råds om lysskinner 230V 3-faset

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal strikke den optimale løsning til skinnebelysning sammen med vores udvalg af lysskinner i 230V 3-faset, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved mail, chat og telefon og glæder os til at hjælpe dig.