Gratis fragt
Dag til dag levering

Når lyssætningen skal være ekstra diskret og enkel – for ikke at tale om effektiv – så er en lysskinne lige sagen. En lysskinne er ekstra velegnet i butikker, da du med små, diskrete skinnespots kan skabe fokus på enkeltstående produkter og/eller hele områder i butikken med en meget virkningsfuld lyssætning. Lysskinnerne kan naturligvis også bruges i hjemmet – det er kun fantasien, der sætter grænser.

På denne side kan du se de lysskinner, vi har i sortimentet, som er 230V og 1-faset. Vi fører både skinnerne og kompatible skinnespots. Derudover finder du vinkelstykker, flexstykker, midttilslutninger, mv.: alt, du skal bruge for at få en effektiv og god belysning derhjemme eller i butikken.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvilket tilbehør skal jeg bruge til lysskinne 230V 1-faset?

Du bestemmer selv, hvordan din lysskinne-løsning skal se ud. Du kan holde det helt enkelt, eller du kan stykke en større løsning sammen med vinkler, flexstykker, midttilslutninger, t-stykker, krydsstykker mv. Vi fører alt det tilbehør, du skal bruge, og du finder flere forskellige typer skinnespots, så du kan få præcis den belysningsstil, der passer ind i din sammenhæng.

Spørg os til råds om lysskinner 230V 1-faset

Vores lysskinner og tilbehør er af høj kvalitet til priser, der er til at komme i nærheden af. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst stykker den perfekte lysløsning op, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer mail, telefon og chat med det samme i vores åbningstid.