Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

LED-armaturer er en rigtig god erstatning til de traditionelle lysstofarmaturer. Lysstyrken og lysfarven er præcis den samme i LED-lysstofrør som i de ’almindelige’ lysstofrør, og ved at skifte til LED kan du spare rigtig mange penge på elregningen – og passe på miljøet imens.

Her på siden finder du hele vores udvalg af LED-armaturer til lysstofrør. Du kan sætte dem op der, hvor du måske allerede har et traditionelt armatur, eller du kan placere det et helt andet sted. Hovedsagen er, at det kommer op der, hvor du har behov for kraftigt, effektivt og behageligt lys.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

LED-armaturer og lysstofrør

Lysstofrør har været en kendt og meget brugt lyskilde i rigtig mange år, og inden for de seneste år er der sket en stor udvikling på markedet. Der er bl.a. kommet LED-lysstofrør til, og de har rigtig mange anvendelsesmuligheder både privat og erhvervsmæssigt. LED-lyskilder bruger ikke ret meget strøm, og fordi LED-lysstofrør med tilhørende LED-armaturer udsender så kraftigt et lys, er det muligt at oplyse store arealer uden væsentlige udgifter. LED-armaturer og lysstofrør har desuden en meget længere levetid end traditionelle lysstofrør og indeholder ikke samme mængde skadelige stoffer som ældre rør. Ingen kviksølv, f.eks., hvilket er en stor fordel for miljøet!

Vælg mellem mange forskellige LED-armaturer

Hos Greenline finder du et væld af forskellige designs inden for LED-armaturer. Der er noget for enhver smag, og vi tør godt garantere, at der også er et – eller flere – der passer til dine behov. Skal du bruge det derhjemme, behøver det ikke være lige så stort og kraftigt, som hvis du skal bruge det i et storrumskontor. Du kan også med fordel gøre op med dig selv, om du skal bruge et indbygnings-LED-armatur, eller det skal være til nedhængning eller påbygning.

Spørg os til råds om LED-armaturer

Hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige LED-armatur, er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport. Vi sidder klar til at høre fra dig på mail, chat og telefon. Og husk: Vi sender fragtfrit i hele landet, uanset størrelsen på din ordre.