Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Stænktætte armaturer - På denne side får du et samlet overblik over alle de stænktætte armaturer, vi har i sortimentet her hos Greenline. Et stænktæt armatur har en høj IP-tæthedsklasse. Det betyder, at armaturet kan monteres i lagerbygninger, stalde, garager og værksteder, hvor der kan forekomme støv, skidt og fugt. Bemærk, at vi også fører traditionelle lysarmaturer til lysstofrør samt en masse nye LED-lysarmaturer, der er effektive og økonomiske i brug.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvorfor bruge et stænktæt armatur?

Stænktæt armatur, landbrugsarmatur, staldarmatur … Kært barn har mange navne, og det ene kan være lige så godt som det andet. Uanset hvad du kalder det, er det nemlig en og samme ting: Et solidt og modstandsdygtigt armatur, der kan holde til de forhold, der er i udendørs og ’beskidte’ omgivelser. Det kan, som nævnt ovenfor, evt. være i stalden, garagen, lagerbygningen eller et andet sted, der måske ikke er helt tørt, og hvor det er tænkeligt, at armaturet bliver udsat for fugt, vandstænk, støv og/eller vibrationer.

IP-tætheds hvaffornoget?

De stænktætte armaturer har en høj IP-tæthedsklasse (IP65). IP står for Ingress Protection og er en klassificering, der siger noget om, hvor godt armaturet tåler vand og fremmedlegemer. Det første ciffer – i dette tilfælde 6 – siger noget om modstandsdygtighed mod f.eks. støv (støvtæt), og det andet ciffer – i dette tilfælde 5 – siger noget om modstandsdygtighed mod vand (spuletæt).

Vil du vide mere om stænktætte armaturer?

Hos Greenline ved vi alt, hvad der er værd at vide om armaturer – både de stænktætte, dem til indendørs brug og dem til LED-lysstofrør. Så du spørger bare. Du kan fange os på mail, chat og telefon alle hverdage inden for vores åbningstid.