Forlængede svartider pga. nyt IT system. Vi skynder os, alt hvad vi kan

Gratis fragt
Dag til dag levering

Nyt lys i køkken og/eller bad, der skal være både effektivt og langtidsholdbart? Intet problem. På denne side får du et nemt og hurtigt overblik over alle de bad- og køkkenarmaturer, vi fører her hos Greenline. De er til montering med T5- eller T8-rør og giver et lækkert lys i præcis den farvetemperatur, du gerne vil have det. Designet er diskret og enkelt og passer ind i ethvert badeværelse og køkken.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Lysstofrør … Er det nu en god idé?

De bad- og køkkenarmaturer, vi har i vores sortiment, er for lysstofrør, og det er der en god grund til. Lysstofrør er nemlig en både holdbar, kraftig og fornuftig belysningsløsning, som er meget bedre end deres lidt blakkede ry. Det, mange husker, når de hører om lysstofrør, er blinkende, summende lysstofrør med et koldt hvidt lys. Men sådan er lysstofrør slet ikke mere – teknologien (HF) er blevet udviklet betragteligt, og det er nu muligt at få lysstofrør i flere forskellige (varmere) farvetemperaturer og helt uden flimren og blinken.

Spørg os til råds om bad- og køkkenarmaturer

Hos Greenline ved vi en ting eller to om armaturer til køkken og bad. For nu at underdrive lidt. Vi ved alt, hvad du har brug for at vide, så du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om, hvad der kunne være en god belysningsløsning hos lige netop dig. Kontakt os på mail, telefon eller chat – vi svarer med det sammen inden for vores åbningstid.